Ben jij Summerproof?

Ben jij Summerproof?

De zomer is bij uitstek de periode om te pronken met je lichaam en te 14

genieten van het mooie weer. Maar hoe zorg je ervoor dat de modeflaters achterwege blijven? Met een paar simpele tips kun jij gerust en zelfzeker over de promenade of het strand paraderen.

Overtollig lichaamshaar heb je uiteraard al verwijderd. Niets ziet er zo onverzorgd en onhygiënisch uit als lichaamshaar op plaatsen waar een ander dat niet wil zien. Dus dames, scheer je bikinilijn, je onderbenen en je oksels.

Make-up
Een lichte make-up is meer dan voldoende. Jezelf te zwaar opmaken is deze zomer niet aan de orde. Verzorg je nagels en geef ze een fris zomerkleurtje. Dat fleurt je direct op.

Badkleding
De perfecte badkleding bestaat voor iedereen onafhankelijk welke kledingmaat je hebt. Bespaar niet op de aanschaf van je badkleding. Deze moet echt perfect zitten. Vergeet ook zeker je luchtige strandjurkje en je fleurige bijpassende teenslippers niet. Een zomerhoedje is geen must, maar maakt het geheel wel af. Durf kleuren te gebruiken en te combineren. Zwart is zomaar zwart en laat je onvoldoende stralen en schitteren.

Een oversized strandtas en een stoere zonnebril erbij en je zit gebakken. Uiteraard zet je die zonnebril niet op je haren. Dat is not done deze zomer.

Wat doe je het beste niet!
– Witte leggings zijn echt uit den boze. Het flatteert je absoluut niet onafhankelijk van je kledingmaat.

– Sandalen zijn voor mannen en hoe lekker ze misschien ook zitten, een vrouw draagt geen sandalen.

– Ben je veertig plus en draag je graag korte kleding? Laat alsjeblieft de shortjes in de winkel liggen. Een vrouw van deze leeftijd kan veel stijlvoller door het leven gaan met een leuk zomerjurkje of een rokje. Laat de shortjes dus maar voor de jeugd.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *