Een nieuwe look

Verandering
Als er een grote verandering heeft plaatsgevonden in je leven kan het zijn dat je op zoekt bent naar een nieuwe start. Natuurlijk wil je jezelf aan de buitenwereld tonen zoals je je van binnen voelt, en vindt dat je nu in het leven staat. Door middel van een ander kapsel en andere kleding kun je dat duidelijk maken. Kom je dan bekenden tegen, dan zien ze gelijk dat er iets veranderd is. Vaak staan ze dan eerst even te twijfelen en kijken dan nog eens goed of ze kunnen ontdekken wat deze metamorfose heeft veroorzaakt.

Gewichtsverlies
Als je goed je best hebt gedaan om gewicht te verliezen en het is gelukt, dan mag je met recht trots zijn op jezelf. Menige man of vrouw begint fanatiek met diëten en sporten om er na 2 maanden achter te komen dat het toch wel heel zwaar is. Vooral in het begin kan het even duren voordat je resultaat ziet waardoor de motivatie snel afneemt. Vanaf een gewichtsverlies van een kilo of vier, begint het ook voor een buitenstaander zichtbaar te worden. Je gezicht wordt wat smaller en je kleding zit een stukje wijder en valt losser.

In het nieuw
Na een zware periode van lijnen, sporten en gewichtsverlies, wil je wel graag genieten van het resultaat. Natuurlijk mag iedereen het zien, en anders zorgen we er wel voor dat ze het zien. Eerst naar de kapper voor een nieuwe frisse coupe, en daarna lekker op de luie bank met de laptop op schoot. Op zoek naar alle leuke nieuwe mode en trends die er op dit moment zijn. Kijk bijvoorbeeld eens in de New Look online shop bij V&D, de naam is wel heel toepasselijk, en de mode superleuk, trendy en comfortabel!

Comments are closed.