Een strak lichaam zonder moeite?

Verleidelijke Shapewear

Een maatje meer ,wat dikkere heupen, een buikje. Hoe los jij het op? Trainen en afvallen tot je er bij neervalt? Er is ook een andere manier. Die manier heet shapewear.

Een aanpak voor elk probleemgebied
Shapewear is een verzamelnaam voor corrigerend en ondersteunend ondergoed. Shapewear vind je dan ook in vele vormen. Voor strakkere benen en mooi geronde billen neem je een onderrokje of doorlopend broekje met langere pijpen.

Om je buik en taille mooier uit te laten komen, zijn er highwaist panties. Dit zijn broekjes die juist hoger doorlopen en je buikje wegwerken. Er zijn ook waist slimmers die je aanvullend en samen met je bh en slip draagt op taille hoogte.

Voor de borsten zijn er de inmiddels overbekende push up bh’s. Push up bh’s laten je borsten beter in het oog springen. Wil je juist je borsten minder opvallend maken, dan zijn er minimizers. Vooral vrouwen met grote cupmaten, die wel eens voor het oog een cupmaatje minder willen, is dit een oplossing.

Highwaist Panty van Triumph

Wil je in een keer meerdere probleemzones aanpakken? Ook dat kan. Met hemdjes, body’s of complete shapejurkjes is het mogelijk.

Geen stijve korsetten meer
Een merk dat zich sterk op shapewear richt is Triumph. Triumph besteedt naast de corrigerende werking ook veel aandacht aan het draagcomfort. Vroeger waren er de stijve korsetten. Nu zijn er soepel vallende hemdjes van ademende en prettig zittende stoffen.

Triumph Shapewear is niet alleen functioneel, maar ook mooi zijn. Spreken van lingerie in plaats van ondergoed is dan ook zeker in veel gevallen op zijn plaats.

Comments are closed.