Zomerse temperaturen

Zomerse temperaturen

Is het al officieel, die hittegolf in Nederland en België? Met deze temperaturen ga je uiteraard alleen in een zomerjurk, short of minirokje naar buiten. Benen en oksels worden gezien, en als even lukt zonder beharing. Niets is zo’n erge afknapper als een bosje okselhaar wat zich niet laat verbergen onder een zomerse hemdje.

Ontharingscrème
Ontharen kan op diverse manieren en ontharingscrème is daar één van. Heb je een normale huid met weinig en dun haar, dan is deze methode prima geschikt. Voor mensen met een gevoelige huid of dik haar en stoppeltjes is deze methode af te raden. Irritatie, uitslag en onvoldoende resultaat kunnen dan het gevolg zijn.

Scheermesje of scheerapparaat?
Het elektrische scheerapparaat van je partner lenen is nog niet zo’n vreemd idee. Je zult verstelt staan hoeveel vrouwen dit regelmatig doen. Scheermesjes worden tegenwoordig ook speciaal voor vrouwen ontworpen en geproduceerd. In trendy roze of zacht mintgroen met een extra comfortabel handvat. In combinatie met de juiste verzorgende scheercrème zijn je benen dan in een handomdraai glad en glanzend.

Beter resultaat
Komt lichaamshaar snel terug, dan is scheren niet de juiste oplossing. Epileren geeft dan een beter resultaat waar je ook veel langer plezier van hebt. Je benen harsen kun je eventueel zelf doen, maar voor een goed resultaat kun je beter een professional inschakelen. Zij kunnen al snel zien welke methode het beste resultaat geeft.

Permanente ontharing
Of je nu een man bent of vrouw, erg veel lichaamshaar is gewoon vervelend. Een aantal laserbehandelingen voor het verwijderen van ongewenste haargroei is dan te overwegen. Een laserbehandeling is veilig en bovendien geschikt voor je benen, oksels, bikinilijn en gezicht. Je kunt je bijvoorbeeld laten ontharen in Breda of bij klinieken in andere steden in Nederland.

Afbeelding: http://www.aguest.nl/

Comments are closed.